Jeroen van Erp

Jeroen van Erp studeerde in 1988 af aan de faculteit Industrieel Ontwerpen van de TU Delft. In 1992 was hij één van de oprichters van Fabrique in Delft dat zich positioneerde als multidisciplinair ontwerpbureau. In 1994 was hij de oprichter van de afdeling Interactieve Media.

Fabrique ontwikkelt visies, denkt mee over strategie, merk en innovatie en realiseert ontwerpen, dwars door de design-disciplines heen. Op dit moment werken er ruim 100 medewerkers voor een breed scala aan klanten. Fabrique heeft inmiddels ook vestigingen in Amsterdam en Rotterdam en werkt sinds 2 jaar ook voor internationale klanten. In de afgelopen 10 jaar heeft het bedrijf meer dan 150 nationale en internationale awards gewonnen.

Jeroen is als founding partner en als innovatiestrateeg betrokken bij projecten voor onder andere the National Gallery. Jeroen is voorzitter van de Dutch Creative Council en bestuurslid van What Design Can Do. Sinds november 2015 is hij hoogleraar concept design aan de TU Delft, faculteit Industrieel Ontwerpen.

Alle commissieleden